Известие

Collapse
No announcement yet.

Стабилизираща щанга 156

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Колегата сигурно не Ви разбра:
    1:купуваш си полиуретанови тампони
    2:намираш читав майстор
    3:ако си улучил майстора си тръгваш див и щастлив преди да си изпушил кутия цигари.
    4:Ако не пушиш,не мога да ти помогна
    Alfa Romeo 156 1.8 TS'99 144+

Comment

Първоначално публикувано от radiboy Покажи съобщение
      Колегата сигурно не Ви разбра:
      1:купуваш си полиуретанови тампони
      2:намираш читав майстор
      3:ако си улучил майстора си тръгваш див и щастлив преди да си изпушил кутия цигари.
      4:Ако не пушиш,не мога да ти помогна

И още по-лесно : ФЕРАРИСТ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      Alfa 156 1,9 JTD - 02,2000г
      Avensis 2011 -2.0 D-4D

Comment

Полезно инфо за това как се сменят тамп на стаб щанга без да се бъраника магарето......малко инглиш се иска, ама все пак.....http://www.alfaowner.com/Forum/alfa-...sub-frame.html
        "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
        F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщение
          Полезно инфо за това как се сменят тамп на стаб щанга без да се бъраника магарето......малко инглиш се иска, ама все пак.....http://www.alfaowner.com/Forum/alfa-...sub-frame.html
          Да явно става, но ми се струва, че се разглобяват доста други части при които се използва чук например.........
          Едвали ще стане по-бързо и лесно от разкачането на моста.......
          Бе на кой както му е удобно........
          sigpic
          Защо ти е манекенка, след като си имаш АЛФА 156
          156 JTD-110-EX, /147 JTD.EX, /156 JTD 115 EX
          147 JTDm 140-Малката манекенка
          GT- JTDm 150

Comment

Taка смених тампоните на стабилизиращата щанга сам и съм направил снимки с цифров апарат скоро ще ги кача ...всичко мина гладко с изклучение на това,че при закачането на стаб.щанга я обърнах защото не обърнах внимание как е позиционирана (смисъл аз знаех че трябва да запомна как е била ама некави идиоти се збиха рано сутринта още в 9:30 и се наложи да гледам глупости и ми избега акъла) и се наложи пак да я вада ...искам да изкажа благодарности на колегата ФЕРАРИСТ за указаната помощ.Всички очаквания за тампоните се оправдаха и направо немога да си позная колата!!!!
            алфа 156 1.9 JTD '99

Comment

Първия път и аз обърнах мойта. Трябва да се внимава.
              Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine

Comment

Първоначално публикувано от oem Покажи съобщение
                Първия път и аз обърнах мойта. Трябва да се внимава.
                Aма беше ли събрал колата стегнал магарето.....и дали и кара така пробно
                алфа 156 1.9 JTD '99

Comment

Първоначално публикувано от Jicata Покажи съобщение
                  Aма беше ли събрал колата стегнал магарето.....и дали и кара така пробно
                  Не не. Само я мушнах, видях, че не пасва нещо и се усетих и я ивадих.

Comment

Хайде чакаме снимки че и на мен ми предстои смяна да видя дали си заслужава сам да се пробвам

Comment

Пробвай на подемник. На канал е умопомръчително просто.

Comment

Не не. Само я мушнах, видях, че не пасва нещо и се усетих и я ивадих.
                        При мен стана беля направих пробна обиколка и резултата бе покъртителен оказах се с по една малка дупка и на двата маншона на реиката следствие на обърнатата щанга и сеща съм ги намотал с тиксо и преди да закарам колата на преден мост ще ги сменявам
                        алфа 156 1.9 JTD '99

Comment

Малко не разбирам как си обърнал щангата а си успял да закачиш биалетките?

Comment

Малко не разбирам как си обърнал щангата а си успял да закачиш биалетките?
                            Лесно имам снимки и ще ги кача тия дни да покажа
                            алфа 156 1.9 JTD '99

Comment

Лесно имам снимки и ще ги кача тия дни да покажа
                              Тия грешните по-добре не ги качвай, че и някой друг да направи тая грешка.........
                              sigpic
                              Защо ти е манекенка, след като си имаш АЛФА 156
                              156 JTD-110-EX, /147 JTD.EX, /156 JTD 115 EX
                              147 JTDm 140-Малката манекенка
                              GT- JTDm 150

Comment

При мен стана беля направих пробна обиколка и резултата бе покъртителен оказах се с по една малка дупка и на двата маншона на реиката следствие на обърнатата щанга и сеща съм ги намотал с тиксо и преди да закарам колата на преден мост ще ги сменявам
                                колега,абсолютно същия проблем го има описан от мен във форума(миналата година).точно по същия начин обърнах щангата и карах 300м и напрайх същата поразия.скъсах маншоните.не е никак зле хубаво да се огледа рейката,особено втулките-семерингите.биалетките си идват на място.бях писал и че съм малоумен,но колега от форума ме успокои,че съм любознателен и находчив.понеже обичам всичко сам да правя.за което му благодаря(въпреки,че не помня кой беше)
                                156 2.4 JTD SW 140 подивели бизона -ex.
                                147 1.9 JTDM 150 дивИ прАсци -ex.
                                159 2.4 JTDM SW Qtronic 200 говеда

Comment

Working...
                                X